Hoppa till innehåll

Kabel- och fiberförläggning

Vi har en lång erfarenhet inom området kabel- och fibergrävning där vår kunskap tillsammans med vår moderna och breda maskinpark skapar de bästa förutsättningarna för ett lyckat utfört arbete. Arbetet med fiber är ett krävande arbete i stads och bymiljö. Vi har bredden och kompetensen för att utföra avancerade arbeten i tätort samt efter de kraven regelverken har på denna typ av arbeten.

Rasering

Gräv Kåhlén har sju linjeutrustade Huddigar. Med rätt utrustning kan vi lösa de mest avancerade uppgifterna såsom byggnation och rasering av el- och telelinjer.

Järnväg

Gräv Kåhlén har en lång och bred erfarenhet av arbeten med spårgående maskiner. I dagsläget har vi totalt fyra spårgående maskiner, både runtomsvängande samt traktorgrävare vilket gör att vi på bästa sätt kan hantera arbeten efter järnvägen. Vi har utfört uppdrag på järnväg både som samarbete med andra entreprenörer, men också direkt mot aktuell myndighet. Våra spårgående maskiner är naturligtvis besiktigade och godkända av Banverket.

Snöröjning och sopning

Vi utför snöröjning och sopning åt företag, bostadsrättsföreningar, Infranord, Orsa Bostäder, samt privata kunder.

Grundarbeten

Info kommer inom kort!

Transport

Gräv Kåhlén har tre stycken lastväxlare med tillhörande grusflak, maskinflak, kranflak, spriderflak, asfaltsflak, maskintrailer, samt olika lastväxlarsläp. Detta medför att vi kan utföra de flesta typer av transporter.

Kontakta gärna oss för information angående övriga tjänster!

info@gravkahlen.se